Levenswijsheid

Zijnscoaching

Tijdens deze meer spirituele vorm van coaching ben ik jouw licht gids. Ik zal jou, vanuit mijn zien, mijn Zijn en mijn weten op voelbare en tastbare wijze verbinden met jouw licht en jouw Zijn. Ik stem af op jou en breng samen met jou in beeld wat nu voor jou voorop staat  en aandacht vraagt. Dit doe ik met behulp van de methode van 7, afkomstig uit de opleiding tot lichtfladderaarscoach. Maar ik werk ook met elementen uit de natuur, met klank en trilling of met creatieve vormen. Dat is afhankelijk van wat ik tegenkom in het moment en wat aansluit bij jou.

Zijnscoaching is gericht op Bewust Zijn, Ont-wikkelen en (Be)leven.

Het is mogelijk om een losse sessie of een traject te volgen, in afstemming met jouw behoeften.

ZIJNscoaching

Bewust Zijn

Is jezelf waarnemen, jezelf voor waar nemen. Je pure zelf zijn.

En zonder oordeel met volle aandacht aanwezig zijn bij dat wat leeft in jou.

Denken wat JIJ denkt

Voelen wat jij Voelt

Ervaren wat jij ervaart

En tegelijkertijd weten dat je niet je gedachten, je gevoelens, je ervaringen bent.

Ze gaan door je heen.

Jij bent veel meer. Je bent alles.

Je maakt onderdeel uit van een groter geheel .

Alles wat jij zoekt is al in jou aanwezig.

Door te Zijn met alles wat is, zul je vinden wat je zoekt.

 

(Be)Leven

Leven

Bestaan en

Zijn

Heel

Geheeld

Geheel op jouw eigen wijze

Vanuit jouw eigen wijsheid

Waarnemen

Denken

Voelen

Het leven belichamen

Zin geven aan jou bestaan.

Puur Jij Zijn

Ont-wikkelen

Is de beweging van buiten naar binnen. De wikkels die je om je heen geslagen hebt, met liefde één voor één van je af laten glijden, terugkeren naar de kern, naar jouw essentie, naar jouw licht.

 

Ontwaken,

Herinneren

Van JOUW ware natuur

De weg terug

naar onbevangenheid,

Naar puur

ZIJN

Een Belevenis

Leven vanuit bewust Zijn.

Leven door bewust te ZIJN.

Maancirkel

Wat mij altijd helpt terug te komen bij mezelf en mijn Zijn is de energie en schoonheid Umai, moeder aarde en haar prachtige natuur. Ik geniet van de wisselingen van de seizoenen, de elementen en kom werkelijk thuis in de bergen, bij de bomen en aan de zee.

Als kind al was ik gefascineerd door de Maan. Uren kon ik uit mijn venster turen en soms glipte ik stiekem naar buiten om daar een tijdje onder de maan te staan en tegen haar te praten.

In 2017 ben ik gestart met het geven van Maanmeditaties. Inmiddels hoed ik  een prachtige Maancirkel.  Eens per maand rond nieuwe maandag komen we in een groep van 6 tot 10 deelnemers in de yogazaal bij elkaar. Iedere Maan heeft een eigen naam en thema. We verbinden ons met ons Licht, ons ZIJN en onze innerlijke wijsheid. We stemmen af op onszelf  en op elkaar. Waar mogelijk gaan we ook naar buiten waar we bij het vuur met behulp van de drums ons verbinden met Umai en het universum en vervolgens grootmoeder Maan uitnodigen. We volgen hierbij de weg en het ritme van de maan, de seizoenen en de natuur. De Maan helpt ons in het licht te zetten wat gezien of verhelderd mag worden . Elke cirkel is anders. Er is ruimte voor uitwisseling, verdieping maar ook voor verstilling. We werken binnen en buiten met rituelen, klank, trilling, geleide visualisatie, yoga, adem en stilte. Alles mag er ZIJN.

error: Content is protected !!