Workshops

Vanuit de stroming Levenskunst biedt ik een aantal inspirerende, creatieve workshops aan die zowel individueel als in groepsverband te volgen zijn. Centraal hierbinnen staat jouw zeggings- en creatiekracht .

Het gaat over plezier hebben, creëren en je verwonderen.

Workshops

Intuïtief schilderen en tekenen    

Wend jouw verbeeldingskracht aan en kom intuïtief schilderen en tekenen. Intuïtief schilderen en tekenen gaat over luisteren naar je innerlijke stem , je innerlijk kompas. Het hoeft niet “iets”te worden, het gaat er om je binnenwereld naar buiten te brengen. Ontdek individueel of in een kleine , afgestemde groep wat een rijkdom aan kleuren en vormen er in jou verborgen ligt en gezien wil worden. Verwonder je  en geniet van jouw unieke vormen, en beelden.

Cursus Intuïtief schilderen en tekenen

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten en is bestemd voor iedereen die het leuk vind om te luisteren naar binnen en zijn of haar verbeeldingskracht aan te wenden.

Intuïtief schilderen / tekenen (1)
``Binnenste buiten``

Breng je binnenwereld naar buiten in al haar schoonheid en schaduwkanten.

Intuïtief schilderen / tekenen (2)
“Stel je(zelf) voor”

Verbeeld je zelf. Laat je verbeelding spreken. Geef jezelf kleur en vorm.

Intuïtief schilderen / tekenen (3)
`` Onthul en omhels jezelf``

Dompel jezelf onder in liefdevolle, helende energie en onthul je zelf.

Intuïtief schilderen / tekenen (4)
``Auraschouwspel``

Het laten stromen en transformeren van kleuren en energie.

Intuïtief schilderen / tekenen (5)
``Krachtenveld landschap``

Gebruik je scheppingskracht en maak een afdruk van jouw innerlijk landschap.

We zullen werken met acrylverf, aquarelverf, ecoline en pastelkrijt.

Zin om je verbeeldingskracht aan te wenden? Meld je dan aan, dan zet ik je op de wachtlijst. Ik start bij aanmelding van 4 deelnemers. Je mag ook zelf een groep gelijkgestemden zoeken en formeren. Tenzij je individueel aan de slag wil. Dan plannen we in overleg een datum en bekijken we samen welk thema nu het beste aansluit bij jou. Meer info?

Kleur bekennen

Lijkt het jou leuk om ongedwongen en onbevangen te spelen met kleuren en vormen? Wil jij leren hoe je op creatieve wijze je hoofd leeg kunt maken en jouw binnenwereld kan verkennen en verbeelden? Zodat je jouw ware kleuren kan leven en durft te ZIJN met alles wat is?

Kleur bekennen gaat over op intuïtieve en creatieve wijze jezelf (beter) leren kennen, jezelf (her)vinden, jezelf ZIJN en jezelf tonen. Je hoeft écht geen kunstenaar te zijn of ervaring te hebben, alleen de bereidheid met jezelf op avontuur te gaan.

Kleur bekennen

Naast dat we werken met verschillende creatieve werkvormen en materialen, gaan we specifiek in op de betekenis en beleving van kleuren voor jou en maken  een persoonlijk kleurpalet dat jou helpt te leven vanuit jouw ware kleuren (True Colours).

Zin om jouw ware kleuren te ontdekken?

Meld je dan aan, dan zet ik je op de wachtlijst. Ik start bij aanmelding van 4 deelnemers. Je mag ook zelf een groep gelijkgestemden zoeken en formeren.

Tenzij je individueel aan de slag wil. Dan plannen we in overleg een datum.

Meer info? stuur een E-mail of vul het contactformulier in.

In je element

Wanneer ben jij in je element? Of anders gezegd, wanneer ben jij happy met jezelf en jouw situatie? Wat zet jou in je kracht of wat brengt je uit evenwicht? En wat heeft dit wel of niet te maken met de vier elementen? In deze workshop gaan we verkennend en verdiepend aan de slag met Aarde, Water, Lucht en Vuur. Wat betekenen deze elementen voor jou, hoe kom jij ze tegen in jouw leven? En waar zetten ze jou juist in je kracht of halen ze je uit evenwicht.

De vier elementen, aarde, water, lucht en vuur, zie ik als vier oerprincipes van waaruit alles is opgebouwd. Het zijn als het ware de hoofdbestanddelen van onze leefwereld, van de natuur, waar wij als mens ook deel van uitmaken.

De workshop start met een kort theoretisch gedeelte, daarna gaan we op intuïtieve en creatieve wijze de elementen verkennen, verdiepen en verbeelden. Om te komen tot een persoonlijke elementen ‘blauwdruk’ of sleutel. In deze workshop maak je een belangrijke eerste aanzet om meer in je element te raken of te zijn.

Zin om in je element te zijn?

Meld je dan aan, dan zet ik je op de wachtlijst. Ik start bij aanmelding van 4 deelnemers. Je mag ook zelf een groep gelijkgestemden zoeken en formeren.

Tenzij je individueel aan de slag wil. Dan plannen we in overleg een datum.

Meer info? stuur een E-mail of vul het contactformulier in.

error: Content is protected !!