Levensenergie

Naast coaching ,workshops en training biedt ik ook lichaams- en energiewerk aan. Dit omdat ik geloof dat alles met elkaar verbonden is en omdat iedereen wat anders nodig heeft om te kunnen ZIJN. Daarom kun je kiezen uit een drietal vormen van healing of massage. Gewoon om even lekker te ontspannen en resetten of om thuis te komen bij jezelf. En altijd gericht op wat jij op dit moment nodig hebt in jouw zijn.

Reiki

Letterlijk vertaald uit het Japans betekent Reiki: de kracht van de zon.  Bij het geven van Reiki werk ik samen met de zon via mijn handen. Ik stem af op jou (de ontvanger) en leg mijn handen op – of vlak boven het lichaam.  Bij Reiki spreek ik niet over massage maar over healing of ‘heel worden’. Het is gericht  op het opheffen van blokkades, het aanvullen- en weer optimaal laten stromen van levensenergie. Gericht op heel worden, heel Zijn.

Metamorfosemassage

Zachte, liefdevolle  massage van de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. De massage richt zich niet op symptomen, maar op heel ons wezen en ondersteund (diepgaande)   transformatieprocessen.

Lichtcirkel

Combinatie van Healing en massage

Ontspanning voor heel jouw  wezen. Helen en opschonen van jouw systeem. Het optimaal laten stromen van jouw levensenergie, ondersteunen van transformatieprocessen.

error: Content is protected !!