Aanbod

Verkenningsgesprek

Een kort gesprek van maximaal een half uur om met elkaar kennis te maken en te verkennen of dat wat jij wilt of nodig hebt en wat de Uil te bieden heeft een goede match Zijn.

Levenswijsheid

ZIJNscoaching 

Op een voor jouw passende intuïtieve en spirituele, maar vooral ook tastbare en voelbare wijze, verbinden met jouw Licht en jouw Zijn. Gericht op bewust Zijn, ont-wikkelen en beleven.

Maancirkel   

Eens per maand rond Nieuwe Maan komen we bij elkaar. We verbinden ons met ons Licht, ons ZIJN en onze innerlijke wijsheid. We stemmen af op onszelf en op elkaar. We volgende hierbij de thema’s en het ritme van de maan, de seizoenen en de natuur. De Maan helpt ons in het licht te zetten wat gezien of verhelderd mag worden .

Levenskunst:

Traject Kunstzinnig Dynamisch Coachen

Op intuïtieve en creatieve wijze uiten en verbeelden wat leeft in jou.

Gericht op Persoonlijke ontwikkeling en Groei en Transformatie

Workshops

Intuïtief schilderen

Kleur bekennen

In je element zijn

Levenslessen

Rots en Water training

Een psycho-fysieke groeps- of individuele training aan kinderen of volwassenen gericht op het vergroten van zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Levensenergie:

Reiki

Letterlijk vertaald uit het Japans betekent Reiki: de kracht van de zon.  Bij het geven van Reiki werk ik samen met de zon via mijn handen. Ik stem af op jou (de ontvanger) en leg mijn handen op – of vlak boven het lichaam.  Bij Reiki spreek ik niet over massage maar over healing of ‘heel worden’. Het is gericht  op het opheffen van blokkades, het aanvullen- en weer optimaal laten stromen van levensenergie. Gericht op heel worden, heel Zijn.

Metamorfosemassage

Zachte, liefdevolle  massage van de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. De massage richt zich niet op symptomen, maar op heel ons wezen en ondersteund (diepgaande)   transformatieprocessen.

Combinatie van Healing en massage

Ontspanning voor heel jouw  wezen. Helen en opschonen van jouw systeem. Het optimaal laten stromen van jouw levensenergie, ondersteunen van transformatieprocessen.

error: Content is protected !!