Visie en Missie

De Uil als krachtdier

 

De uil is mijn krachtdier en vliegt al heel lang met me mee in mijn leven. Ze herinnert me er steeds opnieuw aan, te mogen vertrouwen op – en te leven vanuit mijn intuïtie. Ze helpt me op magische wijze om dingen onder ogen te zien, waardoor ik ze kan laten Zijn. Ze verschijnt gracieus, geruisloos, onaangekondigd, maar altijd precies op het juiste moment. Als een baken van licht in het donker.

 

Tijdens de laatste opleidingsdag tot Lichtfladderaars coach verscheen ze op klaarlichte dag. Liefdevol is ze op mijn schouder gaan zitten en daar gebleven. Ik zag haar, keek haar aan en wist dat wij onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Dat zij mijn lichtbaken zal zijn bij het vervullen van mijn levensmissie.

 

De uil symboliseert voor mij oude en ’verborgen’ kennis en wijsheid. Als gids heeft een uil het vermogen om te zien wat anderen missen. Om het onzichtbare, zichtbaar te maken en het onbewuste, bewust te laten Zijn.

 

Dat betekent dat de Uil jou kan helpen de diepere betekenis van dingen te zien en de verborgen schatten van het leven te ontdekken.

Birr Mette

Visie

 

In mijn ogen is het Leven een uitnodiging
om te Zijn wie jij ten diepste bent.

Het is aan jou op welk moment in jouw leven  jij op deze uitnodiging in gaat.
Het is ook aan jou welke vorm je kiest, hoe je hieraan uitdrukking geeft.

De uil reikt haar vleugels naar je uit. Ik sta klaar, om vanuit mijn Zijn, mijn zien en mijn weten, JOU vanuit licht en liefde te coachen en gidsen in jouw bestaan. Zodat jij uitdrukking-  en betekenis kan geven aan jouw leven en volledig JIJ kan Zijn. Kom ontdekken, worden- en ZIJN wie je ten diepste bent!

Missie

 

Mijn Levensmissie is vanuit mijn licht en liefde, kleine en grote mensen te gidsen en coachen om op de uitnodiging van het leven in te gaan. Om te herinneren of om te leren Zijn wie ze ten diepste zijn en de verborgen schatten van het leven te ontdekken.

Binnen mijn praktijk ben jij de start. En draait het om hoe jij als mens, vanuit jouw wezen, kan leven, kan bestaan, kan ZIJN op deze aarde. Dat jij betekenis geeft aan jouw bestaan. Ik nodig je uit om te ontdekken wat jij nodig hebt om uit te komen bij wie JIJ ten diepste bent.

Kies jij voor de weg van bewust worden, ontwikkeling en groei? Het naar buiten brengen van dat wat leeft in jou? Het op intuïtieve  en creatieve wijze uitdrukken, verbeelden en tastbaar maken van jouw Zijn via levenskunst?

Of kies jij voor de weg van bewust ZIJN, ont-wikkeling en beleving? Kom je om je opnieuw te verbinden met jouw licht en jouw taak hier op aarde? Zodat je vanuit de herinnering van oude kennis, vanuit een diep weten, kunt Zijn vanuit pure Levenswijsheid?

Het is aan jou welke weg je inslaat, welke vorm jou nu het beste past.

Het maakt dus niet uit waar je begint, het maakt uit dat je begint.

Het zal hoe dan ook bijdragen aan jouw wel-Zijn.

Alles staat met elkaar in verbinding en

Alles raakt altijd alles aan

error: Content is protected !!