De vrouw achter de Uil

Ik ben Wendie Derks.  Ik woon nu ruim twintig jaar samen met mijn partner en onze drie prachtige kinderen in Brummen. Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben binnen de reguliere hulpverlening nam ik op 17 Mei 2017 een voor mij grote en belangrijke stap. Ik schreef me in bij de kamer van Koophandel. Ik werd ondernemer en trotse eigenaar van  “de Wending”, praktijk voor kunstzinnig dynamisch coachen, trainen en begeleiden.  Voor mij kwam hiermee op 46 jarige leeftijd een meisjesdroom uit en vandaag de dag hoop ik dat ik hiermee anderen mag inspireren. Blijf dromen en jaag jou dromen niet weg, maar na.

Ik vind het een voorrecht om mijn vanuit mijn eigen praktijk mensen te mogen coachen, begeleiden en gidsen.  En vanuit dit voorrecht vind ik het belangrijk dat ik als mens, coach en lichtwerker blijf groeien en ontwikkelen.

Het afronden van de opleiding tot Lichtfladderaarscoach in november 2019, waarin ik op methodische wijze leerde werken met-  en vanuit licht, stelt mij in staat om voor mezelf en anderen het spirituele tastbaar te maken. Dit voegt een extra dimensie toe aan mijn Zijn en aan wat ik te bieden heb vanuit mijn praktijk.

De startnaam de Wending dekt niet langer meer de lading. Daarom heb ik besloten met ingang van 1 januari  2020  de naam van mijn praktijk te veranderen in  ‘de Uil, praktijk voor Zijn’.

Ik voel me zeer verbonden met de aarde, de natuur en met alles wat leeft.  De elementen (aarde, water, vuur en lucht), de zon, de sterren en de maan geven richting en betekenis aan mijn bestaan.  Dit zit verweven in mij en dus ook in de werkvormen die ik aanbied.

error: Content is protected !!